Ağu

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Suat TUYSUZ ve Coğrafya Bölümü öğrencileri ile okulumuz arasında imzalanan protokol gereği ''Erzincan’ın Çocukları Karbon Ayak İzini Azaltıyor'' TÜBİTAK Projesi kapsamında, okulumuza uygulama bahçesi yapıldı. Proje ile okulda yetiştirilen fidelerin dikimi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından yapıldı. Ürünler yetiştirildikten sonra okulumuza davet edilen öğrenciler ve öğretmenler tarafından hasadı yapılarak okulumuz bölgesindeki dar gelirli ailelere ulaştırıldı. Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

OKULUMUZUN 1-A SINIFININ DAHİL OLDUĞU: 'HER ÇOCUK BİR KAHRAMANDIR  E-TWİNİNG PROJESİ' KAPSAMINDA İSTİKLAL MARŞI ETKİNLİĞİ; DİĞER PAYDAŞALRIN KATILIMIYLA DA TÜRKİYE GENELİ BİR BİR ETİNLİK YAPILMIŞTIR. BAŞTA 1-A SINIF ÖĞRETMENİMİZ GÜRKAN KÖSE VE ÖĞRENCİLERİNE; DİĞER EMEĞİ GEÇEN BÜTÜN PAYDAŞLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ!