Ock

2023-2024 Eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesiyle birlikte öğrencilerimiz karnelerini aldılar.

Ock

4-A Sınıf öğretmenimiz Gürkan KÖSE tarafından açılan Model Uçak Kursu ile öğrencilerimiz Ata model uçak yaparak becerilerinini geliştirmenin yanında sabretmeyi de öğrendiler. Kursta emeği geçen öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Erzincan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve sanatsal faaliyetlerine devam etmekte olan SAHNE TİYATROSU tarafından hazırlanan "Ormanda Bir gün" isimli tiyatro oyununa tüm öğrencilerimizle birlikte katıldık. Öğrencilerimiz tarafından beğeniyle ve ilgiyle izlenen gösteri için SAHNE TİYATROSU ekibine ve Erzincan Belediyesine teşkkür ediyoruz.

Ock

Sayın Valimizin talimatıyla hazırlanan #2024ErzincanYılı görsellerimiz.

Plakamız olan 24’ün parıldadığı bu özel yılda, hem tarihimizi hem de coğrafyamızı yücelten bir birlikteliğin içindeyiz. Yeni yılın, bu güzel şehrimize ve siz değerli hemşerilerime sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.

Mutlu Yıllar Erzincan!

Mutlu Yıllar Türkiye!

Ock

Okulumuza uzun yıllar emek vermiş olan emektar öğretmenimiz Sayın, Enver YERLİKAYA'ya göreve başladığı günden bu yana vermiş olduğu hizmetler için okul müdürümüz Mutlu MAYDA tarafından plaket takdim edildi. Kendisine emeklilik hayatında mutluluk ve huzur dolu günler dileriz.

Ara

3. Ordu Komutanlığı Bölge Bandosu tarafından okulumuzda mini bir konser verildi. Ardından bando eşliğinde İstikal Marşımızı söyledik.

Ara

Yerli Malı Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında 1-B sınıfı öğrencilerimiz getirdikleri ürünlerle bu güzel haftayı coşkuyla kutladılar. Etkinlikte emeği geçen 1-B sınıf öğretmenimiz Şakir YILMAZ'a, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okulumuzda ÇEDES Projesi ve Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında kermes düzenlendi. Sınıflardan belirlenen öğrenciler evlerinden getirdikleri ürünleri kermeste satarak elde edilen gelirle dar gelirli ailelere yardımcı oldular. Bu etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Kas

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencileri ÇEDES kapsamında sorumluluk ve özdenetimi geliştirme adına Geri Dönüşüm Projesi başlattılar. Bunun için atık pil ve atık kağıt toplama kutuları ile diğer öğrencilerimizde de farkındalık oluşturdular. Projede emeği geçen 4-A sınıf öğretmenimiz Gürkan KÖSE ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Öğrencilerimiz tüm renkleriyle gelen sonbahar mevsiminin keyfini fazlasıyla çıkardılar. Objektiflere yansıyan güzel kareler...

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yılında tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da saat 9'u 5 geçe çalan siren sesiyle birlikte hayat durdu.

Öğrencilerimiz saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile Atatürk'ü andılar. Sonrasında 3-A sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış oldukları Atatürk'ü Anma Programı ile günün anlam ve önemini tam anlamıyla

yaşadılar. Programda emeği geçen 3-A sınıf öğretmenimiz Esra AVCI'ya ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Okulumuz 4. sınıf öğrencileri Countries and Nationalities (ülkeler ve milletler) ünitesi kapsamında eğlenceli bir etkinlik düzenledi.

Seçtikleri ülkeye özgü kıyafetleri giyen öğrencilerimiz, kendilerini ingilizce ifade ederek ülkelerinin özelliklerini tanıttı. Etkinlikte emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Ceren Kandil'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında öğrecilerimiz 40 hadisi fotoğraflarla bizlere hatırlattılar. Ayrıca 40 hadis yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hadis kitabı hediye edildi. Bu etkinlikte emeği geçen İngilizce öğretmenimiz Ceren Kandil'e ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 100.Yıl kutlamaları okulumuz Sınıf Öğretmeni Özge KURT GÜLFIRAT tarafından hazırlanan pragramla kutlandı. Hazırlanan programda emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.