Salih Erkan İlkokulu

Adres
HALİTPAŞA MAH. SILBISLI SALİH CAD. SALIH ERKAN ILK OKULU BLOK NO: 20 İÇ KAPI NO: 1 MERKEZ / ERZİNCAN
Vizyon
Vizyonumuz:Evrensel ve toplumsal değerlere saygı duyan, paylaşımcı,katılımcı,özgür düşünceye sahip, değişim ve gelişime açık, sorgulayan, çok yönlü bireyler yetiştirmek için çağdaş eğitim olanağı sunan; Tüm çalışanların işbirliği ve dayanışma içinde, her gün daha iyiye ulaşmaya çalıştığı bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Misyonumuz: “Öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, bir üst öğrenime-hayata hazır, çağımız gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde, ruh ve beden sağlığı açısından kendisine güvenli, bilgi ve becerilerle donanımlı, toplumla ve kendisiyle barışık, bilimin üstünlüğünü kendisine ilke edinen, çevre bilincine sahip gençler yetiştirmek için varız.
08.30-14.45
Doğal gaz
Belediye Otobüsü
Yerleşim Yeri
Okulumuz şehir merkezine 1 km uzaklıktadır. Halitpaşa mahallesinde bulunmaktadır. Şehrin batısında Erzincan Belediyesi hizmet binasının karşısında bulunmaktadır.
1km